top of page

OVER VERONIQUE HOFMAN-LIJDSMAN:

 

Luisteren naar wat de cliënt wil, inlevingsvermogen, enthousiasme, kennis, en hetzelfde doel hebben als de opdrachtgever zijn belangrijke kenmerken. Mijn juridische achtergrond komt goed van pas.

Met mijn interesse in huizen en hun bewoners werk ik bewust kleinschalig omdat ik aan iedere opdracht optimaal aandacht wil geven.

 

Mijn werkterrein ligt daar waar uw opdracht me brengt.

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.

REACTIES:

 • "We hadden met jou een persoonlijke, realistische en betrokken makelaar. Daarnaast was je heel makkelijk, duidelijk en toegankelijk in de communicatie. We durven je van harte aan te bevelen".

 • "Uitstekende makelaar: biedt plezierige combinatie van zakelijk inzicht en persoonlijke aandacht voor wensen van de klant. Bij zowel koop als verkoop ontzorgt ze zoveel mogelijk en komt met duidelijke, originele en succesvolle adviezen en ideeën. Kent de huizenmarkt goed, handelt snel en deskundig, kortom écht een aanrader!".

IMG_7545_edited.jpg
 • "De kleinschaligheid waar Veronique voor gaat, is het toverwoord voor een succesvolle verkoop! Hoe minder schakels, hoe beter! Mijn verkoop was een emotioneel en spannend avontuur. Dan heb je iemand nodig met een persoonlijke en zakelijke instelling die er voor je is. Korte lijntjes, duidelijkheid en vakkennis! Dank je wel Veronique!"

 • "Wij zaten in een bijzondere situatie waarin we al niet meer in Nederland woonden en toch nog een huis hadden. Het maatwerk en inlevingsvermogen van Veronique heeft enorm geholpen om in deze afwijkende situatie toch snel en professioneel tot een succesvolle verkoop te komen. Naast haar professionele inzet hebben we ook haar persoonlijke benadering enorm gewaardeerd."

 • ".....Nu hadden we in ons leven al zes keer een huis verkocht, maar de zevende keer wilde het niet echt vlotten. Ons loft appartement te Slikkerveer lag buiten haar werkgebied het Gooi, maar niet buiten haar competentie. Ze zei ja op onze vraag of ze het aandurfde; de andere aanpak, de timing en de zorgvuldige aandacht waren voor ons nieuw! En we hebben in terugblik spijt dat we die andere zes huizen niet met haar verkocht hebben."

 • "Haar enthousiasme en hartelijkheid gaan gepaard met volledige inzet, deskundigheid en eerlijkheid; dat leidde tot een prettige samenwerking bij de verkoop van ons huis en vervolgens tot een juiste aankoop van ons nieuwe appartement".

 • "Mijn huis stond al jaren te koop. Een niet gangbaar maar wel heel karakteristiek huis. Na diverse makelaars kwam ik uiteindelijk bij Veronique terecht. Wat een verademing: haar persoonlijke aanpak, haar betrokkenheid en actieve aanpak lieten zien dat de juiste makelaar wel degelijk het verschil kan maken. Van een vernieuwde plaatsing op Funda tot de uiteindelijke verkoop heeft zij mij met raad en daad bijgestaan. Een betrokken makelaar die ik iedereen kan aanbevelen!".

 • "De kracht van Veronique Hofman ligt in de combinatie van haar inlevingsvermogen en professionaliteit; empathie met wat verkopers verwachten aan begeleiding en advies en empathie met wat een potentiële koper in een huis wil zien. Als je deze benadering koppelt aan vakkennis op het gebied van huizen en huizenmarkt, krijg je wat je van een makelaar wil verwachten".

 • "Geweldig zoals je ons met zoveel inzet en passie hebt geholpen zowel bij de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Dank je wel".

 • "Zij kijkt goed naar wie zij voor zich heeft en wat er nodig is om te matchen (zowel in verkoop als in aankoop situatie). Zij weet waar zij het over heeft, en zet zich er 100% voor in. Je kunt het met vertrouwen aan haar overlaten. Zij trekt op tijd aan de bel wanneer nodig en geeft op zeer plezierige wijze advies, ook over ogenschijnlijk bijzaken die toch van belang blijken. Ze verkent de markt goed, ook daar waar het een hele andere regio betreft. Zij kan goed onderhandelen en weet wanneer/waar zij gas moet geven en waar geduld even op zijn plaats is.  Zij weet met haar plezierige persoonlijke en tegelijkertijd professioneel zakelijke aanpak in moeilijke situaties snel resultaat te boeken." 

 •  "De persoonlijke, snelle en zeer professionele begeleiding die ik ervaren heb met Veronique, is mij zeer goed bevallen."

bottom of page